Grattis alla lotterivinnare!

Först och främst GRATTIS till Hampus Eriksson, vars namn drogs först när det var dags att kora vinnare i medlemslotteriet. Ytterligare 19 medlemmar hade turen på sin sida.

Dragningen förrättades som vanligt med datorhjälp och i närvaro av föreningens två professionella revisorer. Vinsterna spreds som synes ordentligt över såväl landskap som rike, och - vet vår likaså närvarande kassör och medlemsregistrator Ingrid - över såväl gamla som några nya medlemmar.

Vinnarna har meddelats personligen och vet att de får välja bland de 20 vinsterna, genom att komma till Galleri Konst i Karlstad den 4 december ELLER skicka in sin önskelista.

Här är vinnarna:

18. Anita Ynger, Sysslebäck
19. Monika Hellberg, Karlstad
20. Elisabeth Höglund, Vålberg

Och här ses konstverken, sorterade efter konstnärernas efternamn. Sara Johanssons två miniatyrfoton utgör en gemensam vinst, Helene Karlssons fyra tuschteckningar lottas ut var för sig.